Aangenaam! Vleeming c.s. Groep B.V.


Geachte klant. In verband met het corona virus zijn onze kantoren tijdelijk niet bemand, onze medewerkers werken van huis uit. U kunt ons bereiken op nummer 06-25292525. Sorry voor het ongemak!Vleeming c.s. Groep B.V. is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het incasseren van gelden voor cliënten, het saneren van schulden voor bedrijven,het bevoorschotten van facturen (factoring) en het voeren van debiteurenbeheer, daarnaast via onderstaande stichting beheren wij het vermogen van klanten. Daarnaast doet Vleeming c.s. Schuldsanering- en bewindvoering B.V. bewindvoering voor particulieren.

Vleeming c.s. Groep werkt in Zuid- en Noord Amerika, Azië en Europa. Dat laatste doen wij bij incassozaken door middel van een Europees betalingsbevel in alle Europese landen, alleen niet in Denemarken.


Buiten collection werkzaamheden heeft Vleeming c.s. ook juristen in dienst die op vrijwel elk rechtsgebied de ondernemer of particulier bij kan staan, b.v. strafrecht, huurrecht, sociaal verzekeringsrecht, ondernemersrecht enz.We voeren dus niet alleen incassowerkzaamheden b-2-b uit.


Member of IACC

Om de door u geïncasseerde gelden ook daadwerkelijk bij u te laten komen heeft de Vleeming c.s. Groep een stichting opgericht, (vermogensbeheer) namelijk Stichting Beheer Derdengelden Vleeming  c.s. (KvK 57060118) zo kunt u ervan uitgaan dat de voor u geïncasseerde gelden altijd bij u aankomen. Ook de gelden die wij beheren bij het saneren van schulden komen op de derdengelden rekening (zekerheid voor alles).


Voor incassozaken heeft Vleeming c.s. speciaal voor bedrijven een incassoabonnement, voor 190,00 (excl. BTW) per jaar bespaart u een aantal zaken zoals meegaan van de jurist naar een comparitie van partijen (verschijning van partijen bij de rechtbank). dossierkosten e.d.

Vleeming c.s. is member van de IACC (International Association of Commercial Collectors) deze organisatie ziet toe op haar leden (internationaal en nationaal) dat zij zich aan de gedragsregels houden. Een geruststellende gedachte voor u als cliënt.