Internationale incassoactiviteiten en juridische dienstverlening

 

U sluit een overeenkomst af en u levert goederen of een dienst, uw klant moet dan de rekening betalen.

Helaas blijft de betaling achterwege. De collectors van Vleeming c.s. zijn specialisten in het incasseren van achter gebleven betalingen zowel nationaal als internationaal.


Vleeming c.s. beschikt over het internationaal incassokeurmerk. Voorwaarden is een borgsom storten van 50.000,00 en een derdengelden rekening waarop de betalingen worden gestort.

Binnen Europa werkt Vleeming c.s. met het Europees betalingsbevel als het gaat om niet betwiste vorderingen, deze manier van incasseren gaat snel

(gemiddeld 30 dagen) als uw debiteur alsnog verweer gaat voeren duurt de procedure langer en gaat het Europees Betalingsbevel procedure over in een  bodemprocedure.

Vleeming c.s. werkt internationaal samen met een aantal gerenommeerde advocatenkantoren en het netwerk van de IACC die de bodemprocedure ter plaatse kunnen behandelen.

In 80% van de incassoprocedures (nationaal) krijgen wij een voor onze cliënt een positief vonnis daar zorgen onze juristen voor. In kantonzaken voeren wij namelijk zelf de procedure.

Wilt u informatie over incasso of juridisch advies mail dan naar, als u op het mailadres klikt opent uw e-mailprogramma. incasso@vleemingcs-groep.nl


Voor incassozaken heeft Vleeming c.s. speciaal voor bedrijven een incassocontract, voor 190,00 (excl. BTW) per jaar bespaart u een aantal zaken zoals meegaan van de jurist naar een comparitie van partijen (verschijning van partijen bij de rechtbank). Heeft u interesse in het incassocontract dan kunt u dat in het bericht weergeven. Wij geven u dan alle informatie. Vanzelfsprekend brengen wij de kosten van het contract in rekening bij uw debiteuren.


Ook kunt u onderstaand formulier invullen om een incasso opdracht te geven: